Суперзвездата на испанския шампион Реал Мадрид и португалския национален отбор по футбол Кристияно Роналдо сподели, че би гласувал за себе си в борбата за "Златната топка", ако имаше тази възможност.

Като капитан на Португалия стрелецът ще може да направи своя избор, за разлика от последните години, когато капитанската лента бе притежание на Нуно Пинто.

"Ако имах тази възможност, щях да гласувам за себе си", отсече носителят на най-престижния индивидуален приз във футбола за 2008 година пред изданието "Франс Футбол".

"Аз съм такъв, какъвто съм и съм щастлив от това. Не е добре човек да бъде твърде скромен. В Португалия казваме, че прекалената смиреност е безполезна."

"Аз играя заради страстта си към футбола и заради любовта към отборите, чиито цветове защитавам. Ако играех за пари, щях да бъда в друг клуб", допълва Кристияно Роналдо.

"Всеки един състезател се чувства поласкан, когато отбори като Пари Сен Жермен, Манчестър Сити и Челси мечтаят за теб, но моите мисли не са свързани с тези клубове", врече се във вярност на "кралете" голаджията.