Бившият ка­питан на ЦСКА Георги Димитров-Джеки разкритикува наставника на тима Стойчо Младенов за изказва­нията му пред медиите. Според легендарния защитник е редно в отбора да се мисли повече за футбол, а не за странични неща.

"Не разбирам защо е това ухажване от страна на Стойчо Младенов към Тодор Батков. Но той е заявявал не­веднъж, че Иван Вуцов му е ка­то втори баща, така че аз не съм толкова изненадан от ду­мите му", сподели Димитров.

"Ясно е, че си имат някакви проблеми с ръководството на ЦСКА, но далеч по-добре е да седнеш и да ги ре­шиш, вместо да се изказваш по медиите."

"Аз не съм финан­сов ревизор и не мога да кажа дали е вярно, че има хора, кои­то източват клуба. Високи заплати се взимаха още по времето на Александър То­мов, когато водехме с 16 точ­ки в класирането."

"Тази прак­тика датира още от тогава. Но донякъде го разбирам Стойчо. Като в клуба не става нищо футболно, е нормал­но да насочиш вниманието си другаде. Но е редно, когато загубиш, не да се криеш в земя­та, а да насочваш оплаквания­та си там, където трябва."

"Грешките трябва да се приз­нават, а не да се крият. Лудогорец имат право да си искат допинг контрол. Ня­ма нищо необичайно."

"Конт­ролът се отнася не само за иг­рачите на ЦСКА, но и за тях самите. Така че не виждам ни­що ненормално. Факт е, че този тим наистина направи много добра база, имат много добри играчи, но за ЦСКА е задължително да се класира напред."

"Имаме футболисти, които не отстъпват на два­та водещи отбора в класира­нето, а въпреки това сме на седем точки от тях. Това е необяснимо и абсурдно", завърши Джеки.