Бившата нежна половинка на световния шампион по бойно самбо за 2008 г. Благой Иванов - Златка Димитрова, шокира мъжете в България с признанието, че повече няма да се снима гола.

Макар да изгря в медийното пространство именно с голи снимки, брюнетката вярва, че всичко е до време.

Амбициите й даже били да роди дете на любимия си Миро, може и две, защото имала в рода си близнаци и някак не вървяло майка на малки отрочета да се развява гола из интернет.

Плеймейтката разкри още, че няма намерение да се записва в НАТФИЗ, защото амбициите й са насочени не към театъра, а към киното и смята, че носи таланта в себе си.

Междувременно Златка е напът да запълни една сериозна празнина в живота си. Плеймейтката решила да обогати общата си култура, като за целта поискала да й бъде изготвен списък с книги, които да прочете.

Така бившата на самбиста Благой Иванов-Багата се надява повече да не прави грешки като тази, че столицата на Сърбия е Белгия или Босна.

Както е известно, Багата заряза Димитрова през лятото на 2011 година. Преди това сексапилната мацка беше гадже на нападателя на Ботев Пловдив - Наско Курдов, с когото се разделиха по-доста скандален и неприятен начин.

След това Димитрова мина през завивките на гребеца Иво Янакиев и фехтовача Радо Стоянов.