Бранителят Костадин Стоянов беше отстранен от ЦСКА и ако не си намери нов отбор ще тренира с юношите до лятото, когато ще бъде освободен от клуба, информира вестник "Тема Спорт".

Суровото решение е взето след среща между собствениците на тима от Борисовата градина, ръководството и треньорите на клуба.

Коце Стоянов не е играл официален мач от ноември 2011 година, когато след равенството 2:2 с шампиона и носител на купата на страната Лудогорец беше заловен с допинг и наказан за три месеца.

Докато течеше наказанието на футболиста, той си счупи крака, което удължи отсъствието му от терена. тогава оправданието му беше, че се е подхлъзнал, но мнозина считат, че травмата е получена от мач на малки вратички.

Футболистът, който междувременно се сдоби с прозвището Коце Допинга, постоянно се забъркваше в най-различни конфликти с треньорите на ЦСКА.

Той имаше лоши отношения с Павел Дочев, които след това се прехвърлиха и при Стойчо Младенов. Единствено при Милен Радуканов защитникът  се чувстваше добре, тъй като младият треньор му беше дал пълна свобода.