Мениджърът на Челси Рафаел Бенитес изрази надежда, че тимът му все още може да се класира за четвъртфиналите на Лига Европа.

Вчера сините загубиха с 0:1 от Стяуа в Букурещ и ще трябва да положат големи усилия на реванша на "Стамфорд Бридж", ако искат да продължат напред.

"Беше труден мач, те имаха страхотна атмосфера с фенове зад гърба си", коментира Бенитес след мача.

"Дузпата беше лека. През второто полувреме ние натискахме, но техният вратар направи някои страхотни спасявани. Очевидно сега трябва да дадем най-доброто от себе си на "Стамфорд Бридж".

"Ние контролирахме мача, не създадохме много положения, но и те не създадоха. Теренът бе тежък, но въпреки това ние смятахме, че можем да вкараме".

"След гола те не изглеждаха много опасни, а нашият вратар нямаше нужда да прави никакви спасявания. Докато техният вратар направи най-доброто спасяване в мача след удара на Бенаюн".

"Те работеха много здраво в защита и не беше лесно. След гола те играеха на контраатака и бяха по-компактни, оставяйки по-малко пространства".

"Ние обаче знаем, че имаме добър шанс в реванша. В такива турнири, ако не вкараш като гост е по-трудно. Ние сме разочаровани, но вярваме, че можем да победим у дома".

Накрая Бенитес бе категоричен, че загубата няма да повлияе на духа на отбора преди дербито с Манчестър Юнайтед за купата на Англия този уикенд.

"Това е друг турнир и различна атмосфера. Ще бъде тотално различно и ще е различно предизвикателство пред нас".