Давид Вия бе изключително щастлив след победата на Барселона над Милан с 4:0, която прави каталунците на 1/4финал в Шампионската лига.

Нападателят вкара важния трети гол за отбора си и оправда мястото си в титулярния състав, след като през този този сезон е предимно резерва във важните мачове.

“Когато има такива прекрасни дни всичко лошо се забравя” заяви футболистът, който пропусна няколко месеца от миналия сезон заради счупен крак и сякаш още не може да се върне към най-добрата си форма.

“Беше много хубаво, че успяхме да отбележим ранен гол. Вярвахме обаче, че ще направим обрат още от самото начало. Благодарни сме на феновете, които не спряха да ни подкрепят, въпреки лошите резултати напоследък. Сега нека да се насладим на успеха и да гледаме напред. Няма никакво значение кой ще бъде следващият ни съперник” добави Вия.

Това бе неговият 13-и гол за сезона и първи в Шампионската лига. Нападателят остава вторият най-добър реализатор на тима, като изостава единствено от головата машина Лео Меси.