Звездата на германския Шалке Юлиан Дракслер е на мнение, че той и неговите съотборници са проспали първото полувреме в снощния сблъсък с турския Галатасарай, завършил 2:3 на стадион "Фелтинс Арена".

"Разбира се, че е трудно да приемем загубата. Ние напълно проспахме първото полувреме. Нямам обяснение, ние не бяхме уверени", каза Дракслер пред "Скай".

"Но през второто полувреме отборът ни заслужава похвали. Ние опитахме всичко и в края нямахме късмет", добави Дракслер. Наставникът на "миньорите" Йенс Келер също изрази своето разочарование от поражението.

"Нямам обяснение за представянето ни през първото полувреме. Играхме така, както преди няколко седмици. Без нужната агресия и всеки даваше 10% по-малко от необходимото", каза Йенс Келер, цитиран в официалния сайт на УЕФА.

"Не бяхме достатъчно фокусирани, дадохме им твърде много пространство. През второто полувреме се представихме по-добре. Те играха с диамант в средата на терена  и това ни изненада."

"След това се справихме по-добре с предизвикателството. Не трябва да забравяте, че някои от нашите футболисти бяха извън строя днес. През второто полувреме бяхме доста силни и няма причина да сме подтиснати", завърши Келер.