Нападателят на Байерн Мюнхен Марио Гомес показа увереност в качествата си, заявявайки, че не се плаши от слуховете, които пращат стрелците Роберт Левандовски, Уейн Руни и Неймар на стадион "Алианц Арена".

"Без значение кой ще дойде в отбора, в края аз ще успея да се наложа като титуляр", отсече Марио Гомес пред списание "Шпорт Билд".

"Моята позиция не се е променила - аз искам да играя, особено в големите мачове. Не бих обявил публично, че искам титулярното място, защото това ще донесе само неспокойствие в отбора и нищо друго."

"Наясно съм с качествата си и знам, че съм важна част от отбора. Мога да подобря още повече нивото си. Не бих преподписал своя договор, ако не бях убеден, че това е правилното решение за мен."

"В момента Байерн Мюнхен разполага с изключителен състав и аз искам да бъда част от отбора, когато клубът отново стане европейски първенец."

"Виждам една много, много голяма възможност да постигнем това с този състав", завърши своя коментар Марио Гомес, който има контракт с баварците до лятото на 2016 година.