Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер направи доста любопитно изказване, заявявайки че победата с 2:0 над Ювентус снощи е по-добър резултат от евентуален успех с 3:0. Логиката, която следва германецът е запазване на концентрацията на мюнхенци преди реванша в Торино.

Така Мюлер се присъединява в клуба на футболистите, които изумяват с познанията си по аритметика. Както е известно, преди световната квалификация Дания - България Валери Божинов бе заявил, че равенството е по-добър резултат от победа за "лъвовете".

"Играхме много интензивно и в двете посоки. Работата ни в защита започваше още от предни позиции", сподели след снощната среща срещу Юве Томас Мюлер, цитиран в официалния сайт на Байерн в интернет.

"Не мисля, че победата ни дойде само защото Пирло е имал лош ден. Ние поставихме Ювентус под напрежение много рано и ги накарахме да играят с дълги топки."

"Ние играхме на много високо ниво и искахме победата на всяка цена, това можеше да се види по време на срещата. Жалко е, че не вкарахме трето попадение, защото имахме своите възможности за това."

"Намираме се в добра изходна позиция, но може би победата с 2:0 е по-добра от успех с 3:0, защото така ще останем напълно концентрирани преди реванша", обоснова се Томас Мюлер.