Капитанът на Локомотив София Александър Бранеков бе бесен след загубата на своя тим с 1:2 от Левски днес. Футболистът си позволи да обвини рефера Стефан Спасов, че е корумпиран.

Както е известно, Спасов изгони Том и Бранеков от гостите, а между двата червени картона показа измислен и на Михелич. Гостите имаха претенции за дузпата в полза на "сините", а попадението на Локомотив бе от положение на тънка засада.

"Съдията взе пари от Левски. На 100 % съм сигурен. На 400 000 процента съм сигурен, защото знам с кой си е пил кафето през седмицата", разгневи се Бранеков.

"Абсолютно съм убеден. За мен това е много грозна работа. Това е само една игра. Защо трябва на всяка цена да се става шампион. Всеки мач ни е важен, надявам се да се спасиме."

"Дузпата я имаше - никой не е претендирал. Чист червен картон за Левски за нарушението на Михелич. Шест минути играхме поравно и побърза пак да ни изгони играч."

"Те тия (б.р. футболистите на Левски) са такива куци коне, че не могат да си я подадат на три метра", изля гнева си Александър Бранеков.