Новият треньор на Малага Бернд Шустер изчетка босовете на Байерн Мюнхен, които според него осигуряват нужното спокойствие на наставниците на тима, въпреки големи цели.

"Ули Хьонес, Карл-Хайнц Румениге и Матиас Замер не изискват отборът отново да спечели требъл. В Реал Мадрид трябва да вземат пример от Байерн", започна Шустер пред вестник "Билд".

"В Реал се генерира огромно напрежение в преследването на десетата титла на Европа. Така един треньор само може да се провали. Хьонес, Румениге и Замер имат по-добра, по-ясна линия, която следват."

"Мюнхенци могат да бъдат горди от привличането на Пеп Гуардиола. Гуардиола в Байерн е доказателство колко успешно се работи в Бундеслигата и как се цени тази работа в чужбина."

"Пеп е близо до отбора, той вижда всичко. Подобно на Луис ван Гаал, той влага 100% в тренировките. Освен това работи добре със звезди и играчи с трудни характери. Пеп не оставя нищо на случайността."

"Той разполага с един перфектен отбор. Гуардиола ще продължи пътя, по който върви Байерн от миналия сезон", завърши Бернд Шустер.