Мениджърът на българския национален отбор по волейбол Владимир Николов е оптимист, че "лъвовете" могат да елиминират Бразилия на полуфиналите на Световната лига.

"Както очаквахме, Италия игра за победа и не правеше тънки сметки, затова попадаме на финалите абсолютно заслужено. Всички сме много щастливи от това и очакваме с нетърпение следващите мачове", сподели Николов пред "Дарик".

"Могат да се случат само хубави неща в мача срещу Бразилия. Бразилия е абсолютният фаворит в турнира. Каквото и да се случи срещу тях, ние ще бъдем щастливи, защото така или иначе достигането ни до тази фаза на борбата е повече от достойно представяне."

"Има начин България да победи Бразилия, но в никакъв случай няма да е лесно. Ще се повторя - Бразилия е фаворит. Това обаче ни поставя в една добра ситуация, че няма какво да губим и ако играем освободено и на върха на възможностите си, а Бразилия не покаже всичко, на което тимът е способен, можем да победим."

"Да, успяхме да се възстановим с този един ден почивка и се надявам да дадем най-доброто от себе си в следващия мач", завърши своя коментар Владо Николов.