Голямата звезда на Реал Мадрид Кристияно Роналдо е счупил ръката на 11-годишно дете след удар от фаул по време на контролата срещу Борнемут.

Фенът на английския тим Чарли Силвърууд е със счупена китка на две места и е претърпял операция в следствие на удара, на португалеца.

Двата тима се срещнаха в приятелски мач, който се игра в неделя, а "Белия балет" стигна до убедителна победа с 6:0.

Малкият привърженик даде интервю пред репортери след неприятната случка, като призна, че е използвал ръката си, за да си предпази лицето, където е щяла да го удари топката.

Въпреки силната болка верният привърженик на Борнемут е останал на стадиона и е догледал мача, вместо да отиде на момента до най-близката болница.

"Това беше много болезнено. Казах на мои приятели и не мога да повярвам. Роналдо е най-скъпият футболист на света и счупи ръката ми. Успях да видя, че топката идва право към мен. Той би фалцов удар покрай гредата и топката щеше да ме удари в лицето, така че трябваше да използвам ръката си, за да блокирам удара", каза малчуганът, който призна, че баща му е бил до него и се е навел.

След като неговата история обиколи медиите, от Борнемут подариха на младока като компенсация фланелка на Реал Мадрид с автографи от футболистите на "Белия балет".

tumblr mqf92c08Vt1qbiysso1 500 Cristiano Ronaldo broke an 11 year old Bournemouth kids wrist with a wayward free kick