Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков вече отписа от сметките на отбора Станислав Ангелов, което обаче не значи, че той ще бъде продаден. Според Сираков дори и той да остане, надали ще получи същия шанс за изява, а и Левски просто не се нуждае от него. Голяма е възможността той да бъде уволнен дисциплинарно.

"Мога да изразя огромното си разочарование от това, че Станислав постъпи така с мен и Мъри. За да има такъв интерес към него големите виновници сме ние."

"Той е възрастен човек и ще си носи последствията. Тъй като не се яви на първата тренировка го чакат тежки моменти."

"Не е разговарял с никой от нас и има голяма вероятност той да бъде уволнен дисциплинарно. На този етап шансовете му да играе в отбора намаляват."

"Левски ще е по-силен тази година без Станислав Ангелов. Доверието ни е останалите футболисти не е помръднало."

Наско Сираков коментира и новите попълнения в Левски. Днес 4 годишен договор подписа мароканския защитник Шакиб Бензукан, а до края на месеца се очаква и македонеца Дарко Тасевски.

"Ние сме убедени в качествата на новите играчи. Те са млади и са национали на своите страни. Ше бъдат част от бъдещето на Левски."

"Обществеността не трябва обаче да очаква, че сме докарали Марадона и Пеле", сподели директора за Гонг.

"Със сигурност ще има още нови играчи, ще има и нападател. Целта ни е да засилим конкуренцията."

На въпрос дали може Георги Иванов - Гонзо да се върне в Левски, Сираков отговори: Не може Георги да дойде, защото си има договор."