Собственикът  на Левски - адвокат Тодор Батков, отново се изказа много емоционално, като заяви, че дори и тук съперникът на сините е бил подпомогнат. Същевременно Батков няма никакво съмнение в спечелването на титлата.

"Наложи се дори тук, на това добро съоражение някои хора да помагат. Не мога да си представя какво можеше да стане, ако не се беше случило това нещо в София".

"Сега, когато шампионската титла не би трябвало да е проблем, гледаме напред за следващата година, когато ще се борим за Шампионската лига".

Въодошевен от поведението на сините фенове на Фелтинс Арена, Батков се изказа патриотично в стил, че Левски е "отбора на народа":

"Ние сме посланниците на здравия български дух, нашите победи градят имиджа на България в Европа много повече от всякакви политици и такива измислени герои.  Левски не е Йешич, Левски е България. "

Батков не пропусна да се заяде с ЦСКА и на ниво подкрепа от държавата.

"Не е тайна, че нашия опонент продължава да получава субсидии от бюджета под формата на безплатна аренда на стадиона. Нека от държавата си изпълнят обещанието и да ни дадат стадион Раковски. Ние ще направим от него нещо невиждано в България".

Все пак собственика на Левски завърши, като каза добри думи за новия наставник на ЦСКА:

"Ако бях на мястото на шефа на ЦСКА  отдавна щях да направя същото. Поздравявам Пламен Марков, който е добър треньор и им пожелавам догодина да се борят за титлата".