Сър Алекс Фъргюсън не смята, че Манчестър Юнайтед е получил помощ и в мача срещу Блекбърн, който бе спечелен с 2:0. Преди седмица червените дяволи биха Болтън след несъществуваща дузпа на Кристиано Роналдо.

В двубоя на “Иууд Парк” домакините претендираха, че при първото попадение на Уес Браун вратарят на Роувърс е бил фаулиран от Неманя Видич. Реферът обаче не отсъди нищо.

“Топката бе във въздуха твърде дълго време. Тя бе негова и той трябваше да я хване. Те може би твърдят, че Неманя се е сблъскал с вратаря им, но без съмнение той трябваше да улови топката, а не го направи” изтъкна шотландецът и похвали Уейн Руни, който вкара второто попадение.

“Това бе най-добрият му мач за сезона досега. Ние просто се възползвахме от риска, който Блекбърн пое. Мисля, че играем все по-добре и навлизаме във форма” добави той.

Естествено Пол Инс бе на друго мнение. “Изненадан съм, че съдията не отсъди фаул, защото такъв имаше. Не казвам, че щяхме да ги победим, но все пак това се случи при 0:0, така че нищо не се знаеше. Иначе само една от техните звезди струва колкото целия наш отбор, така че не мога да обвинявам момчетата” каза той.