Бразилските папараци показаха, че не отстъпват по нищо на колегите си от целия свят, като направиха първите снимки на детето на суперзвездата на Роналдиньо. Жоао Морейра, който е на година и 3 месеца, се появи на корицата на списание “QUEM”.

Детето естествено е снимано с топка в крака, играейки си на плаж в Рио де Жанейро. Списанието веднага обобщи, че Жоао е тръгнал по стъпките на знаменития си баща. Момченцето е плод на любовта на Роналдиньо и бившата танцьорка в телевизия “О'Глобо” Жанаина Натиеле Мендеш.

Естествено снимките са направени без знанието на майката, като изданието пише, че в продължение на 2,5 часа Жоао е играл в пясъка с топка, върху която била емблемата на Фламенго. 22-годишната Жанаина живее с детето в луксозна къща в един от най-баровските квартали на Рио и се опитва да отбягва по всякакъв начин медийния интерес.

За двамата винаги се грижи бодигард, а пък семейството на Роналдиньо пътува и в брониран автомобил. Звездата на Барселона винаги е искал да скрие личния си живот и за това клюкарските издания разбраха, че той има син едва миналия август, когато Жоао вече бе на 6 месеца.