Вестник “Билд” продължава с атаката си към Дейвид Бекъм. След като преди известно време изданието нарече сестра му “дебело прасе”, а децата му “джуджета”, сега Бекъм бе прекръстен на Дейвид Брекъм. Играта на думи е от немския глагол “brechen”, който означава повръщам.

Най-тиражираният вестник в страната се подиграва на английския капитан, който се обезводни в мача срещу Еквадор и дори повърна на терена. “Билд” обаче твърди, че той е направил това нарочно, тъй като му се догадило от слабата игра на отбора. Изданието публикува 4 възможни варианта за случилото се.

1. Като се има предвид слабата игра на отбора, е твърде вероятно, да му се е доповръщало. 2. Може би г-жа Бекъм отново е бременна и таткото страда заедно с нея? 3. Дали пък в този момент не се е сетил за кредитната карта и сметките, които плаща жена му? 4. Възможно е причината да е в това, че той пие твърде много английска бира, вместо да заляга на германската.

Това е поредният опит да са повлияе на Дейвид преди следващия важен мач. Със сигурност обаче това няма да му повлияе.”, заяви човек от щаба на тима. Халфът вече тренира наравно със съотборниците си.