Почитателките на германския нападател Лукаш Подолски трябва да внимават, защото националът привлече вниманието на една от най-красивите и желани жени в света.


Богатата наследница Парис Хилтън постави футболиста на първо място в собствена класация за най-сексапилните играчи на Мондиала.

От известно време 25-годишната Парис, която наскоро издаде и музикален сингъл, е запленена от футбола и не пропуска мач от Световното първенство. Естествено тя разкри с кои футболисти би желала най-много да размени фланелката си.

Мисля, че Лукас е най-сексапилният футболист на терена и наистина бих искала да се срещна с него”, призна Хилтън, която наскоро развали годежа си и в момента е свободна.

Все още не е известна реакцията на Подолски, който наниза 3 гола до този момент на финалите, в това число двете попадения срещу Швеция на 1/8 финалите.

На 2-о място в нейната класация е поставен шведът Фреди Люнгберг, а на 3-о e английската гордост Дейвид Бекъм. Проблемът при тях обаче е, че и двамата са женени и едва ли ще погледнат с добро око на евентуална среща.