Уейн Руни е още по-бесен на Кристиано Роналдо. Вчера португалецът заяви, че между тях всичко е уредено и дори съотборникът му в Манчестър Юн му е изпратил SMS, в който му пожелава успех. Изглежда обаче, че той доста е поукрасил нещата в изявлението си.

Уейн не можеше да повярва на очите си, когато прочете това. Той направо полудя. Той наистина му изпрати кратък текст, след като бе помолен от Фъргюсън, но Роналдо наистина сериозно е преувеличил нещата. Сега Руни направо е бесен”, заяви човек, близък до английския национал.

Мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън наредил на двамата да оправят отношенията си без много шум след скандала в 1/4 финала на Световното първенство, при който остана впечатление, че Роналдо предизвика изгонването на Руни. Сега обаче нещата изглежда са на път да се влошат. Веднага след инцидента камерите показаха как Роналдо намигва дяволито на съотборниците си от пейката.

Иначе Руни излезе с официално изявление, в което твърди, че не е настъпил нарочно Рикардо Карвальо. “Той се подхлъзна и аз просто нямаше какво да направя. Всички знаят, че играя честно. На Световното първенство всеки пада и при най-малкия контакт, но аз просто исках да запазя топката за Англия. Бях шокиран, когато видях червения картон. Разочарован съм, че Роналдо също се замеси в инцидента. Благодаря на всички, които ме подкрепиха в този труден момент за мен. Ако имаше справедливост, сега Англия щеше да се готви за полуфинал”, казва нападателят.