Освен, че Англия отпадна драматично от световно първенство, финалите в Германия със сигурност не са били особено приятни за Питър Крауч. Защото нападателят е останал много неприятно изненадан да научи, че гаджето му Аби Кланси обича да смърка кокаин, а наскоро му изневерила с бившия си приятел.

Естествено до историята се добра “Нюз ъф дъ Уърлд”. Всичко се случило след последната контрола на Англия преди Мондиала срещу Ямайка. Аби изгледала двубоя от трибуните на “Олд Трафорд”, след което още на следващия ден се хвърлила в прегръдките на бившото си гадже Бен Лънт.

Двамата изкарали една страстна нощ, след което обаче тя заминала за Германия, за да подкрепя Питър и хвърлила в недоумение Бен. Всичко било наред и Аби била приета много добре от половинките на играчите. Нещата обаче излезли извън контрол, когато в Англия се появили снимки, как тя смърка кокаин.

Според изданието преди мача срещу Тринидад и Тобаго тя признала на Крауч всичките си прегрешения и той дори и простил. Въпреки че получили извинение, родителите на Крауч били много ядосани да научат новината, че приятелката на сина им взима наркотици. Манекенката пък веднага се прибрала в родината си и за да се утеши, на 22 юни отново се срещнала с Бен, който е 23 годишен строителен работник.

Сега бъдещето на двамата изглежда доста неясно. “Аби обикновено получава всичко, което поиска. Това, че излиза с Питър, не и пречи да спи и с Бен. Тя винаги е искала да бъде известна и изобщо не я интересува, кого ще нарани. Сега обаче неприятностите наистина са сериозни, защото заради скандала работата и също може да пострада”, заяви близък до двойката пред изданието.