Шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето и другите тартори на червената агитка са били привикани в полицията часове преди вчерашния реванш от турнира за Купата на УЕФА срещу Динамо (Тирана), пише "Нощен Труд".

Органите на реда са заставили феновете да подпишат специална декларация, че по време на мача срещу албанците на стадион "Българска армия" няма да има безредици в сектор Г като тези на мача между Левски и Сиони от Шампионската лига в сряда вечер.

На въпросния мач сините запалянковци замалко не взривиха с бомбички сектор Б на стадион "Георги Аспарухов". Пострадаха и десетина полицаи, а след мача пистата под сектора бе издълбана от бомбите, стърчеше арматурно желязо, въргаляха се части от факли и самоделни бомби...

Сектор Г демонстрира добро възпитание на мача с Тирана снощи, но няма гаранция че това ще се случи и на мача за Суперкупата срещу Левски в неделя. На стадион "Васил Левски" няма да има стюарди на ЦСКА. От Професионалната футболна лига са отказали да платят общо 900 лева за 60 стюарди, които да осигуряват реда в червения сектор, пише още следобедният вестник.