Треньорът на Виляреал Ернесто Валверде в никакъв случай не подценява Левски преди мача между двата тима на „Ел Мадригал”, въпреки че испанският отбор е абсолютен фаворит в сблъсъка. 

Жълтата подводница не започна убедително в първенството като завърши наравно в първите си 2 мача от кампанията и сега със сигурност ще търси успеха. Валверде предупреди, че българският тим е опасен.

„Знаем, че Левски е шампион на своята страна и е свикнал да побеждава. Мислим обаче, че този път той ще играе по-предпазливо и ще предпочита да играе на контраатака. Йовов и Христов са опасни играчи, с които трябва да внимаваме” каза на пресконференция той. 

„За нас това е много важен сблъсък, който сме задължени да спечелим, тъй като е първи в групите на Лига Европа. Играем у дома, което още повече ще ни амбицира да се представим добре” добави той.

„Хубаво е за нас, че Нилмар е възстановен от контузията си и има голямо желание да дебютира на „Ел Мадригал”. Вярвам, че ще изиграем силен мач, който ще подобри самочувствието ни” каза още Валверде.