Бившата половинка на Ашли Коул - Черил зажадня здраво за секс, след като от няколко месеца не е опитвала мъжки ласки, заради раздялата си с футболиста на Челси. Както е известно, медиите на Острова спипаха чернокожия бранител да и изневерява многократно и въпреки слуховете, че до развод няма да се стигне, те все още са разделени, а тя очевидно е незадоволена.

В момента прелестната британка обикаля Европа с американската банда "Блек айд Пийс" и от работа не й остава време да задоволи сексуалните си нужди. Според "Сън" тя дори споделила на своя сладък северняшки акцент пред танцьорите, че "умира да го направи".

Източникът на жълтото издание твърди още: "Сексът беше последното нещо, за което тя си мислеше, докато връзката й се разпадаше. Сега обаче, след като всичко приключи, Черил иска усмивката да се върне на лицето й."

Е, за работа като тази не е мъчно да се намерят кандидати. Подир прелестите на брюнетката от доста време тича вокалът на "Блек айд Пийс" - Will.i.am, макар и тя да го възприема като брат. Навит да я заведе в страната на чудесата е и световният шампион по бокс за професионалисти в лека категория Амир Хан, който дори споделя, че те жената на живота му.

Не е тайна и закачката на Черил с нейния танцов партньор в клиповете Дерек Хоу, а най-последният от глутницата утешители е... целият национален отбор на Аржентина. Звездата на тима Лионел Меси сподели наскоро, че тя трябва да подкрепя него и съотборниците му, защото "те знаят как да се държат с жените си".

"В замяна ние ще я научим да танцува танго, със сигурност няма да липсват желаещи да я завъртят по дансинга", обеща Меси.