Аржентинската легенда Диего Марадона в типичен стил обяви, че все още предпочита женската компания и не е променил сексуалната си ориентация. Това стана на пресконференцията след победата над Южна Корея с 4:1.

Запитан защо непрекъснато прегръща и целува играчите, националният селекционер реши бързо да разсее всякакви съмнения.

"Определено предпочитам жените. Сега например излизам с Вероника, която е на 31 години и е блондинка, така че не съм обърнал резбата. Просто искам футболистите да знаят, когато са се представили добре, а днес наистина всичко бе отлично", коментира дон Диего.

"Момчетата се представиха страхотно. Направихме точно това, което бяхме поставили като задачи преди двубоя. Вижда се, че играчите носят с гордост екипа на Аржентина и това е много важно. Щастлив и спокоен съм", добави той.

"Доминирахме през повечето време и заслужено победихме. Смятам, че отговорихме на очакванията към нас. Единственият момент, в който не контролирахме мача бе грешката на Мартин Демикелис".

"Сигурен съм, че в следващите ни мачове ще продължим да се подобряваме. На прав път сме и не ни интересува какво се случва в другите групи. Стремим се да играем по своя начин, да не допускаме грешки и когато това се случва, за съперниците предстоят трудни минути", изтъкна още Марадона.