Националният селекционер на Аржентина Диего Марадона ще направи доста промени в състава за мача с Гърция. Той ще пусне футболисти, които по-рядко намират място в титулярните единадесет на "гаучосите", тъй като планира да запази голяма част от звездите си за преките елиминации.

Южноамериканците спечелиха шест точки от първите си два мача в група "В" на Мондиала и на практика на 99,9 процента си гарантираха класирането за следващия етап на надпреварата.

Според различни източници любимецът на народа в Аржентина ще направи значителни промени в състава за мача с "елините", който няма да бъде от голямо значение за "Лос гаучос".

Очаква се младият защитник на Велес Сарсфийлд Николас Отаменди да замени в отбраната Хонас Гутиерес, който от своя страна вече има два жълти картона в актива си.

Валтер Самуел също почти сигурно ще пропусне мача, тъй като има проблеми с травма и тренира на облекчен режим. Асът на Рома Николас Бурдисо пък ще получи шанс да се изяви сред титулярите, след като в предишните два двубоя остана на резервната скамейка.

Марио Болати почти сигурно ще замени капитана Хавиер Масчерано, който рискува да пропусне един двубой, ако си изкара жълт картон срещу "елините". Халфът на Пул вече има едно официално предупреждение.