Националният селекционер на Гърция Ото Рехагел остана доволен от играта на своя отбор въпреки загубата от Аржентина с 0:2, която на практика и изхвърли "елините" от Мондиала в Южна Африка.

"Какво можем да направим срещу най-добрия отбор тук? Те заслужаваха да спечелят", призна Рехагел на пресконференцията след мача.

"Искахме да не допускаме ранен гол и успяхме да го направим. Аржентина обаче демонстрира класата си и през второто време ни вкара две попадения и спечели заслужено", добави опитният специалист.

Въпреки негативния резултат Крал Ото похвали своите футболисти за старанието им на терена.

"Моите момчета играха със сърце, но това просто явно не бе достатъчно, за да избегнем загуба от Аржентина", не пропусна да отбележи немецът.

Преди мача с "гаучосите", гърците катастрофираха на старта на Мондиала срещу Южна Корея, а след това победиха с много мъка Нигерия.

В крайна сметка аржентинците обаче се оказаха твърде голяма хапка за балканския отбор и той си тръгва от ЮАР, след като отпадна от турнира.

Рехагел отказа да коментира бъдещето си в края на своята пресконференция. В последно време обаче плъзнаха слухове, че той ще бъде заменен на поста.