Националният селекционер на Хондурас призна, че на неговите футболисти им липсва зрялост и достатъчно точност.

Според него именно това им е попречило да завършат участието си на световното първенство с една хубава победа над Швейцария.


Двата тима завършиха късно снощи при нулево равенство, като този мач бе на "живот и смърт" за "кръстоносците", но те демонстрираха изключително слаба продукция и не успяха да стигнат до така желаната победа, която щеше да ги класира за 1/8-финалите, ако бяхa били с поне два гола.

От своя страна Хондурас демонстрира наистина отлична игра и създаде няколко доста добри възможности за гол, които обаче не успя да реализира.

"Имаше много нерви и напрежение по време на този мач. Липсата на зрялост и достатъчно точност ни попречи да вкараме положенията си и да стигнем до победата. Щеше да бъде много хубаво да завършим това световно първенсто с победа над Швейцария", заяви Руеда на пресконференцията след мача.

"Демонстрирахме голяма смелост и е наистина жалко, че не успяхме да оползотворим шансовете си. Имахме две стопроцентови положения, които пропиляхме", добави специалистът.