Мениджърът на Левски Георги Иванов-Гонзо и подчиненият му македонец Дарко Тасевски се гледат на кръв заради моделката Светлана Василева, твърди вестник "Уикенд".

Преди време Мис „Плейбой" призна, че е влюбена в сексуалните техники на Тасевски. Думите й изкараха Гонзо извън контрол, а причината за това е, че в момента той е в извънбрачна връзка с блондинката. Вестникът разкри връзката им с папарашки снимки пред хотела на Левски в Правец.

„Гонзо побесня от интервюто на Светлана, защото всички в отбора знаехме, че той се вижда с нея, а пък тя хвали Дарко за способностите му в кревата. Светла сериозно разчовърка самочувствието на шефа", признават играчи на Левски.

От безплатната реклама, че е полов звяр, най-доволен остана Тасевски. Щастието му обаче едва ли ще трае дълго, понеже на "Герена" очакват в скоро време македонецът да бъде изритан или продаден.

Такава съдба сполетя най-добрия му приятел Еньо Кръстовчев, след като Гонзо разбра, че той е преспал с негова бивша държанка от Пловдив.


Откакто гръмна скандалът със Светлана, Гонзо и послушникът му Ясен Петров са оторизирали мениджъри да дирят отбор на техничаря. Бившият нападател на Левски дори щял да се опита да убеди Тодор Батков да смъкне от трансферната цена от 500 хиляди евро само и само баджанакът да не му се мярка пред погледа.

Нервите на Иванов около разкритието, че върти любовница зад гърба на жена си Мариета, не издържаха на контролата с Аполон във вторник вечерта. Гонзо си го изкара на съдията и треньора на противниковия тим и извади отбора от терена при резултат 1:0 за кипърците.