Нападателят на Блекбърн Роувърс Ел-Хаджи Диуф се нахвърли злобно върху един от големите лидери на Ливърпул Джейми Карагър.

За никого не е тайна, че двамата не се обичат особено много, въпреки че бяха съотборници в продължение на няколко сезона.

Преди време Джейми обвини сенегалеца в своята автобиографична книга, че не му пука, дали отборът печели или губи.

"През всичките си години на "Анфийлд" никога не съм виждал играчи като Ел Хаджи Диуф и Салиф Диао. На тях не им пука дали отборът печели или губи и не правят нищо съществено на терена, обяви Карагър в автобиографията си.

Асът на Роувърс не чака дълго и отговори подобаващо на бившия английски национал за критиките, който той си позволи да отправи по негов адрес.

"Карагър за мен е никой. Играх две години в Ливърпул и никога не съм говорил с него. Такъв е животът - някои хора са такива. Просто нямахме отбор в Ливърпул. Англичаните си бяха групичка, французите също. Такава беше ситуацията - не можехме да свършим нищо заедно. Карагър е от големите момчета, които обичат много да говорят, но той не е нито особено търсен от медиите, нито се продават фланелки с името му, така че..", заяви Диуф.

"Него го беше яд, че когато пристигнах в клуба бях по-голямо име от него и съм постигнал повече успехи от него. Той не е човекът, който може да ме критикува, защото не е направил нищо смислено в живота си. Могат да ме поучават великите футболисти, но не и този", добави сенегалецът.