Шефовете на Левски са отказали оферта на АЕЛ Лимасол от 120 хиляди евро за Веско Минев. Това е сумата, която кипърският клуб е предложил, за да откупи правата на левия защитник на сините, но от Левски категорично са отхвърлили офертата.

Всъщност нещата са приключили още когато шефовете на АЕЛ са обявили, че могат да платят сумата на два транша - 80 хиляди през зимата, а останалите 40 хиляди след края на сезона.


Затова и директорът Георги Иванов каза преди няколко дни, че оферта за Минев е имало, но тя не е удовлетворявала клуба.
Иначе трансфер на Минев в АЕЛ щеше да е мечтаният коледен подарък за футболиста.

Най-малкото, защото този отбор се намира на шесто място в класирането и има шансове да се пребори дори за място в евротурнирите. С прости думи казано, Минев щеше да удари джакпота, ако бе подписал с този клуб.

В същото време нападателят на Левски Мирослав Антонов се присъедини към подготовка с отбора за Гърция. Това донякъде може да се приеме като изненада, тъй като желанието на треньорското ръководство е да се раздели с футболиста.

Поради тази причина Георги Иванов е провел разговори с боса на Калиакра Цонко Цонев. Тимът от Каварна спокойно може да бъде наречен Левски 2, защото през пролетта там ще играят Цецо Димитров, Лъчо Балтанов, Даниел Шмедин и Майкъл Тевия, което означава, че Антонов ще е петият син играч, ако подсили селекцията на Тони Здравков.