Ливърпул - Фулъм, двубой от 25-ия кръг на английската Висша лига, стадион "Анфийлд", 22.00 часа българско време.

Групата за мача:

Вратари: Хосе Рейна, Мартин Хансен и Петер Гулаши

Защитници: Даниел Агер, Фабио Аурелио, Мартин Шкъртел, Мартин Кели, Глен Джонсън, Сотирос Кирякос, Пол Кончески

Халфове: Стивън Джерард, Лукаш Лейва, Раул Мейрелеш, Макси Родригес, Кристиан Поулсен, Джей Спиъринг

Нападатели: Фернандо Торес, Дирк Каут, Давид Нгог

Контузени: Йованович, Карагър

Наказани: няма

Прогноза на Gol.bg:

Вероятен състав: Рейна, Кели, Шкъртел, Агер, Джонсън, Каут, Лукас, Джерард, Мейрелеш, Макси, Торес

Прогноза: Този сезон Ливърпул се намира в ужасно слаба форма. Отборът трудно влиза в поредица от силни мачове и победи, и в никакъв случай не можем да кажем, че "червените" са категорични фаворити срещу Фулъм и лесно ще вземат мача и трите точки.

Все пак се забелязва възход в играта на Ливърпул след идването на Кени Далглиш, а за мача с лондончани в титулярния състав се завръща и сърцето на отбора - Стивън Джерард, който изтърпя наказанието си.

В предишния кръг срещу Уулвърхемптън, Ливърпул напомни за себе си и взе красива и категорична победа, но феновете на "Анфийлд" искат постоянство в играта и бързи резултати, защото зона Лига Европа все още е далеч.

"Червените" навлизат в поредица от два домакински мача срещу Фулъм и Стоук Сити, които задължително трябва да бъдат спечелени. Ливърпул безспорно е по-титулуваният клуб и въпреки, че този сезон е в криза, то отборът все някога ще излезе от нея и ще тръгне нагоре.

Момчетата на Кени Далглиш си остават фаворити в този мач и всичко друго освен победата ще е нова издънка за отбора този сезон.

Слабостите на "червените" са във всяка една линия - несигурна защита, мудна халфова линия и ялово нападение, но пък срещу Уулвс всичко това бе заличено и отборът действаше, като машина

Фулъм също се нуждае много от точки в борбата за оцеляването си, но едва ли ще вземе нещо от "Анфийлд". Лондончани са непредвидими при гостуванията си, залагат на контраатака, но макар и трудно Ливърпул ще стигне до победата.


Резултат: Ливърпул - Фулъм 2:1