Човек от ръководството на шампионите от Литекс е заплашвал еротичния модел Светлана Василева, която в последната година стана известна с това, че е любовница на Георги Иванов-Гонзо и с прозвището си Гонзовица.

Палавницата, за която в последните месеци се носят какви ли не слухове, получила заплашителни обаждания по времето, когато бе гадже на бившия капитан на шампионите Ивелин Попов.

Както е известно, миналата година Попето и Светлана заформиха истински медиен скандал помежду си.

Първо Ивелин обяви, че моделката била запорожец в сравнение с колежката й Бриана, която сравни със S класа. Засуканата Светлана не закъсня с отговора и сравни Попов с раздрънкана каруца.

По думите на Василева цялата история е раздухана от медиите и двамата с Ивелин никога не са си разменяли подобни определения. Тя обаче призна за заплахите по телефона.

"Получавах заплахи от един човек от ръководството на Литекс. Това бе преди няколко месеца, когато Ивелин Попов още играеше в Ловеч. Обадиха ми се по телефона от името на този човек и ме помолиха да не се занимавам повече с Ивелин. Казаха ми: "Имаш хубаво дупе, но София може да ти се стори тясна", разказа пред "7 дни спорт" моделът.

Светлана веднага звъннала на нападателя на Литекс, който в първия момент не повярвал, че това е истина. "После обаче му показах номера и той се убеди, че става въпрос за същия човек", допълни блондинката.