Големите звезди на Сампдория Едер и Роберто Сориано са готови да подпишат нови договори с клуба. Двамата бяха сред най-желаните играчи в Серия А и до последните минути се говореше за техни трансфери, а кандидатите за подписите им бяха Интер, Милан, Наполи и още от големите клубове в страната.

„Няма какво да кажа за Интер, тъй като сега приоритет ми е да подпиша нов договор със Сампдория“, призна Едер пред „Скай Спорт Италия“. „Мисля, че това ще стане факт до края на седмицата. Гордея се с интереса от Интер, тъй като те са много важен отбор в историята на футбола, но феновете на Сампдория бяха зад мен в последните 4 години и аз съм щастлив тук“, каза още роденият в Бразилия италиански национал.

Подобно мнение изрази и Сориано. „Доволен съм от началото на сезона. Щастлив съм, че треньорът вярва в мен и ме окуражава да шутирам отдалече. Ще правя още повече опити, тъй като за първи път чувствам свобода. Скоро ще започнем преговори за новия ми договор и мисля, че ще се споразумеем. Ще бъда щастлив да остана в Сампдория“, каза Сориано.