Чиро Иммобиле предупреди съотборниците си от националния отбор на Италия, че квалификацията с Албания няма да е лесен мач. Тимът на Луиджи Де Канио гостува в Палермо в петък вечерта, а „адзурите“ се нуждаят от задължителна победа, за да продължат битката с Испания.

Двата отбора имат по 10 точки на върха в Група G, като Израел е само на точка зад тях. „Албания участва на Европейското първенство и с играта си там показаха, че мачът ни в петък няма да е като разходка в парка. Ще трябва със зъби и нокти да вземем победата. Всеки от нас, който е на терена, ще даде най-доброто от себе си. Ще страдаме, ще имаме проблеми в защита и в нападение, но се надявам да победим“, заяви Иммобиле.

Нападателят на Лацио и Андреа Белоти от Торино имат общо 43 гола от началото на сезона. „Всички в националния отбор се познаваме много добре, но оставаме пределно концентрирани. Тренираме с настроение тези два дни и се надявам всичко да завърши добре.

С Белоти делим една стая, така че сме в много добри взаимоотношения. Надявам се Белоти да вземе приза за голмайстор на Серия А. Това е страхотна наслада. Преди време спечели наградата с 22 гола, а този сезон вече имам 17. Така че мога да подобря личното си постижение“, каза още Иммобиле.