Винченцо Монтела беше представен като треньор на Севиля и заяви, че това е перфектен клуб за идеите му. Италианският специалист бе уволнен от Милан на 27 ноември, но бързо си намери работа, като замени начело на испанците Едуардо Берисо. 

“Благодаря на Севиля за тази възможност. Краткотрайните ми цели са да печелим, а това е и моята цел. Прекрасното място, за да прокарам идеите си за футбола. Получих прекрасна възможност. Много съм доволен от стадиона, от духа в Севиля. Усетих това нещо още когато бях във Фиорентина и играхме тук за Лига Европа. 

Гледах няколко мача на отбора през този сезон, но преди всичко съм впечатлен от страстта и духа в отбора. Идеите ми за футбола са да играем концентрирано и със страст. Ако го направим, ще печелим с лекота.

Н’Зонзи е много силен играч. Една от целите ми е да говоря с него и да видя какво мисли той. За мен той е важен играч за Севиля. Досега не сме говорили за трансферната ни стратегия. Но ние вече сме едно семейство и трябва да взимаме заедно решенията. Отборът има невероятен потенциал”, каза Монтела.