Треньорът на Лацио Симоне Индзаги бе раздвоен след края на мача с Милан. „Орлите“ се спасиха от загуба с гол в 94-та минута, но Индзаги смята, че има и нотка на съжаление. Франк Кеси бе дал аванс на „росонерите“, а Хоакин Кореа изравни в добавеното време.

„Нека просто кажем, че искахме победата, но ще се задоволим и с равенството след този развой на мача. Има и нотка на съжаление, защото изиграхме наистина много добър мач, играхме добър футбол. Момчетата запазиха самообладание и успяха да изравнят.

Разочаровани сме, че взехме само точка. Знаехме, че Милан ще бъде прибран и ще ни чака на контраатаки, но на нас ни липсваше последният пас. А и нямахме късмет пред гола. В това число и автоголът, защото съм сигурен, че ударът на Кеси нямаше да влезе във вратата ни, ако не беше рикошета. Ще вземем тази точка, но съжаляваме, че изпуснахме още две“, каза Индзаги.

Треньорът на Лацио коментира и смяната на Сергей Милинкович-Савич с Джордан Лукаку при 0:0. „Неговият жълт картон повлия на решението ми. Държахме мача в ръцете си и бях сигурен, че ще спечелим, така че не исках да рискувам и Сергей да получи втори жълт картон“, добави треньорът на Лацио.