Лоренцо Инсинье заяви, че съотборникът му в Наполи Калиду Кулибали е най-добрият защитник в Европа. Лидерът на неаполитаните говори пред Радио Кис Кис и обеща той и съотборниците му да се опитат да изместят Ювентус от върха в Серия А. 

“Чувствам се много добре в клуба, треньорът ми има доверие. Но аз искам да направим страхотен сезон. Кулибали е най-добрият защитник в Европа, а сега взехме и Манолас. Той ще ми помогне да получаваме по-малко голове. Но да не забравяме, че имаме и други страхотни защитници, като Кирикеш и Максимович”, каза Инсинье. 

“Чух за слуховете за Хамес Родригес. Той е класически номер 10, много качествен играч, но не ние решаваме. Трябва ръководството да го направи. Клубът взе правилно решение да намали билетите. Феновете винаги са близо до нас. Надяваме се стадионът ни да бъде пълен на всеки мач и да получим същата страхотна подкрепа. 

Няма да спря да благодаря на Земен, че ми позволи да стигна до това ниво. След това научих много от Бенитес и Мадзари, а после и от Сари. Разочаровани сме, че той пое Ювентус, но той е направил своят избор и ние трябва да продължим напред”, каза още Инсинье.