Треньорът на Лацио Симоне Индзаги заяви, че е доволен от прогреса на отбора си и добави, че голямата цел пред клуба е почти постигната. “Орлите” продължават битката за титлата в Серия А, като изостават на 4 точки зад лидера Ювентус, след като след подновяването на шампионата допуснаха обрат срещу Аталанта (2:3) и победиха трудно у дома Фиорентина (2:1). 

“Момчетата показаха голямо желание за успехи, така че победата в неделя ни доближи до голямата цел. В началото на сезона си казахме, че искаме да се класираме за Шампионската лига, нещо, което ни липсваше толкова много години”, каза Симоне Индзаги. 

Утре вечер Лацио гостува на Торино в третия си мач в рамките на седем дни. “Трябва да се възстановим физически и психически. Времето за възстановяване е малко, но това се отнася за всички отбори. Срещу Фиорентина показахме дух. Знаем какъв е нашият път. Започнахме го преди четири години и година след година подобряваме представянето си. Голямата ни цел е да се класираме за Шампионската лига и сега сме много близо. Когато постигнем целта си, ще мислим за друго”, добави треньорът на Лацио.