Лошото момче на италианския футбол Марио Балотели ще продължи кариерата си в турския Адана Демирспор, с който подписа за 3 години. 

Нападателят бе свободен агент, след като през миналия сезон игра за втородивизионния италиански Монца, но договорът му не бе подновен. 

В крайна сметка бившият играч на Манчестър Сити и Ливърпул сега ще облече екипа на десети различен клуб в кариерата си и ще подсили завърналия се в елита след 26 годишно отсъствие от него тим. 

„Това е трансфер, който влиза в нашата история със златни букви, защото при нас идва световната звезда Марио Балотели. Той подписа договор за 3 години и ще бележи голове с нашия екип“ написаха в Туитър от Демирспор. 

Турция ще бъде четвъртата държава, в който Балотели ще играе след Италия, Англия и Франция, а според президента на клуба нападателят иска да се върне в националния тим за световното първенство в Катар. 

„Балотели иска да играе на предстоящото световно първенство. Всички казват, че той е „луд“, но ние в Адана няма да имаме проблеми с него. Половината му заплата ще бъде поета от нашите спонсори“ заяви Мурат Санджак.