Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис обяви, че е уверен, че Хвича Кварацхелия и Виктор Осимен ще останат в Наполи за дълго време, но призна, че при точната оферта може и да се раздели със звездите си.

Шефът на Адзурите говори пред TNT Sports след победата с 2-0 над Айнтрахт Франкфурт в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига снощи

„Предвиждах, че ще имаме страхотен сезон. Когато имаш едни и същи играчи дълго време, те обикновено губят мотивация“, каза той. „Новите играчи, които привлякохме се оказаха надеждни. Нещото, което ми харесва е, че този отбор не е само отделни единици. Ние сме в Европа от 14 години и в този период намерихме играчи като Единсон Кавани, Езекиел Лавеци и Гонсало Игуаин. Фактът, че сега имаме Осимен и Кварацхелия, Ким и други играчи в полузащитата, означава, че този отбор ще издържи във времето“, разкри Де Лаурентис.

Кварацхелия и Освенхен привлякоха интерес от някои от най-добрите клубове в Европа, дали и двамата ще напуснат през лятото? Твърди се за сериозен интерес от Челси и Манчестър Юнайтед.

„Много съм добър в сключването на договори. Засега те са непродаваеми. Договорите им са железни и няма проблем да ги задържа тук. Никога обаче не казвай никога. Понякога има оферти, на които не можете да откажете, така че никога не знаете. За мен ще ги видим да блестят дълго време в Наполи“, допълни шефът.