Наполи се подготвя за празнуването на Скудетото и президентът Аурелио Де Лаурентис е приготвил солидна награда за своите играчи и персонал. Адзурите са само на седмици от осигуряването на първата си титла в лигата от над три десетилетия и също така имат сериозен шанс да намерят слава в Шампионската лига, като са един от останалите фаворити заедно с отбори като Манчестър Сити и Байерн Мюнхен.

Наполи на Лучано Спалети е един от най-зрелищните отбори в Европа този сезон и не показа признаци на отпускане, нещо, за което Де Лаурентис иска да ги възнагради. В момента тима е на 19 точки пред втория Лацио с 11 кръга до края на сезона.

Както съобщава вестник "Ил Матино", Де Лаурентис е подготвил солиден бонус за Скудето за отбора на Наполи, който ще им бъде съобщен следващата седмица. В момента Спалети има клауза за Скудето в договора си, така че президентът на Наполи искаше да гарантира, че играчите са еднакво възнаградени за усилията си, а не само треньора им.

Бонусът обаче няма да бъде само за футболистите, тъй като целият технически и медицински персонал също ще бъдат възнаградени за работата си.