Гол на Сергей Милинкович-Савич в 95-ата минута донесе на Лацио равенство 2:2 срещу Лече у дома. Така Орлите избегнаха четвърта загуба в последните 5 кръга. Сърбинът предотврати повторение на мача от първия полусезон, когато Лече обърна Лацио от 0:1 до 2:1. Само с точка в актива Лацио има общо 65 точки и е на третото място преди мачовете на Интер и Милан утре. Орлите са на 4 точки пред петия Милан. Лече събра 32 точки и е на пет точки над зоната на изпадащите.

В началото гостите от Южна Италия, които се борят със зъби и нокти да оцелеят и бяха само на 4 точки над четрата на изпадащите, изпуснаха дузпа. Хисай направи нарушението, но Габриел Стрефеца не уцели вратата. Чиро Имобиле изведе Лацио напред след прекрасен пас на Луис Алберто и удар в близкия ъгъл. Това бе първи гол на Имобиле на "Олимпико" в Серия А от септември миналата година насам. Той не беше вкарвал пред тифозите в рамките на 622 минути футбол. Попадението му бе под №11 за капитана на Лацио този сезон.

В добавеното време на първата част обаче Лече изравни. Реми Уден вкара първия си гол с екипа на Лече. Шест минути след паузата отново Уден се разписа с хубав удар за 2:1. Имаше пропуски на Имобиле и Педро, преди в добавеното време Милинкович-Савич с глава отблизо да реализира за крайното 2:2.