Треньорът на Наполи Лучано Спалети бе много доволен от победата с 3:1 над Интер. По този начин за първи път в своятна история Наполи победи всеки един от другите 19 отбора в Серия А. Наставникът коментира слуховете, че си тръгва след края на сезона, но не изясни ситуацията.

"Не очаквам нищо. Всичко е ясно и изговорено. Остава само да го обявим. Говорихме с президента и решихме да изчакаме още малко. Дим и огледала. Няма нужда да измисляте нищо. Не е имало никакви преговори. От онази вечеря си тръгнахме с всичко изяснено. Сметката в ресторанта я плати Де Лаурентис", обяви с усмивка на лице Спалети.

След това треньорът коментира и мача с Интер. С още две победи до края Наполи ще счупи клубния рекорд от точки за един сезон.

"Нашият отбор няма нужда от никого. Знае да играе футбол. Беше конструиран добре от Де Лаурентис и Джунтоли. С включването на правилните момчета и младежи създадохме ядро, което направи разликата. Тези момчета имат големи сърца и качества. Те са готови да се жертват и да страдат. Помагат си и това ни позволи да сме пред останалите. Има и момчета, които имат повече от останалите. Никой треньор не би се лишил от човек като капитана Ди Лоренцо. Моята позиция е лесна. Хората те изпълват с любов отвсякъде. Това е прекрасно. Това е най-хубавото нещо, което можеше да ми се случи", задърши Спалети.