Вестник "Тутоспорт" твърди, че Торино се е споразумял за сделка с Уест Хем за Никола Влашич и сега работят по последните подробности. 25-годишният хърватски нападател се завърна в Източен Лондон, след като прекара миналия сезон под наем при Биковете, където отбеляза пет гола и направи осем асистенции в общо 37 мача.

Влашич така и не успя да се наложи в Уест Хям, след като направи трансфер от ЦСКА Москва за 30 милиона евро през август 2021 г. и изглежда е предопределен да напусне това лято, въпреки че остават три години от договора му. На страници 10 и 11 от днешния "Тутоспорт" описват подробно как Торино са се съгласили да платят на Уест Хям около 10 милиона евро плюс 2 милиона евро добавки за Влашич, като е включена и клауза за % от бъдеща препродажба.

Само последните подробности трябва да бъдат разрешени, преди сделката да може да бъде напълно завършена. 25-годишният футболист вече се съгласи на четиригодишен договор на стойност около 2 милиона евро нетно на сезон. Влашич в момента е в Милано, тренира сам, докато чака да премине медицински прегледи и да завърши трансфера си в Торино.