Капитанът на Лацио Чиро Имобиле вкара дежурния си гол на старта на сезона. Той откри резултата срещу Лече, но Орлите загубиха на "Вия дел Маре" с 1:2. Това е първи успех в историята на Лече в първи кръг на сезон от Серия А. Досега Джалоросите никога не бяха печелили на старта.

Имобиле откри резултата през първото полувреме след пас на Луис Алберто. Капитанът на Лацио вече има 200 гола в големите 5 първенства на Европа. Откакто е в Лацио той винаги вкарва в първия си мач за сезона в Серия А. Всъщност в кариерата си е вкарал 8 пъти в първата си среща за сезона в калчото и е №1 по този показател изпреварвайки Луис Муриел (7).

Лече обаче доминира страхотно през целия мач и имаше много повече положения. Въпреки това южняците не успяха да вкарат гол до самия край на мача. Тогава с 2 гола за 2 минути обърнаха нещата. Първо новото попълнение Алмквист изравни, а след това влезлия от пейката Ди Франческо донесе победата. Точно преди тези два гола Имобиле можеше да реши мача, но удара му бе избит от Фалконе, а от там срещна гредата.

Така за втори пореден сезон Лацио повежда като гост на Лече, но си тръгва победен от "Вия дел Маре" с 1:2.