Алесио Диониси потвърди, че Сасуоло няма да включи в състава Доменико Берарди за сблъсъка с Наполи, но беше уверен, че крилото ще бъде на разположение за следващия мач. 29-годишният италиански национал обяви преди месец, че не е сигурен дали ще остане в клуба. Той пропусна двата официални мача на неровердите до тук - за Купата на Италия и първия кръг срещу Аталанта. Има големи слухове, че Берарди иска да премине в Ювентус.

Говорейки на пресконференция днес, треньорът на Сасуоло Диониси потвърди, че Берарди няма да бъде част от отбора за пътуването до Неапол, като каза: „Той тренира с отбора, но преценихме да не го използваме предвид състоянието му. Той определено ще бъде на 100% на разположение за следващия кръг, но аз го направих и обмисляхме да не го вземем утре, за да може да тренира за Верона“, продължи той.

Берарди изглежда настоява за преминаването в Ювентус, но Сасуоло обяви, че няма намерение да продава своя капитан през последната седмица на летния трансферен прозорец. Директорът на клуба Джовани Карневали настоява, че сделката за бианконерите вече е дошла и си е отишла, изключвайки възможност за преместване.