Виктор Осимен е включен в състава на Наполи за мача довечера с Удинезе и се очаква да бъде титуляр, но въпреки това той иска да се срещне с мениджъра на социалните мрежи на клуба, за да изяснят ситуацията с видеата, които урониха престижа на нападателя. Видео бе публикувано и после изтрито от акаунта на Адзурите в TikTok.

Руди Гарсия определи списъка с играчите за срещата с Удинезе довечера на "Марадона". Преди няколко месеца именно срещку Удинезе Наполи спечели титлата, като направи равен като гост в Удине. Осимен е твърд титуляр в състава на Наполи и това не се е променило въпреки последните ситуации пише местния вестник "Ил Матино". Въпреки това, според изданието, нападателят на Наполи иска да говори с мениджъра на социалните медии на клуба, за да получи обяснение относно видеоклиповете в TikTok, които се появиха, за да му се подиграват.

Има два различни видеоклипа, които вбесиха нигерийския национал и двата вече са изтрити от клуба. Според "Ил Матино" мениджърът на социалните медии на Наполи вече се е извинил на Осимен. Базираният в Неапол вестник добавя, че нападателят не е поискал почивка тази вечер, така че със сигурност ще титуляр срещу Удинезе.