Златан Ибрахимович може и да се оттегли от футбола, но още остава в полезрението на феновете. В последните седмици той често е на "Сан Сиро", за да гледа мачове на Милан и се твърди, че ще стане ръководител при росонерите. Наскоро той даде интервю през журналиста Пиърс Морган, което ще се излъчи днес навръх 42-ия му рожден ден. Беше публикуван откъс от него, в което Ибра говори за всичко - от Пеп Гуардиола до това да бъде злодей на Джеймс Бонд.

"Искате ли да си играете с огъня? Аз ще бъда вашият огън. Но вие ще изгорите. Когато казвам, че съм Бог, мислите ли, че се шегувам ли? Не. не се шегувам."

Ибра участва във филм за Астерикс и Обеликс, сега обсъжда идеята да бъде злодей от Бонд. "Бих смазал Бонд, но съм много скъп, не работя безплатно".

Бившият нападател на Милан си спомни за престоя в Барселона и отношенията с Пеп Гуардиола. "На първата ни среща той ми каза: "Не забравяй, че тук играчите не идват с Ферари". А аз дойдох с моето шибано Ферари."

Ибра отговори и на въпрос дали да вкараш гол е по-добро от секса. ""Сексът е по-добър, който мисли различно, има проблем със секса. Той трябва да потърси помощ".

Ибрахимович си спомни за бившия си агент Мино Райола, който почина миналата година. "Това беше голяма загуба, той беше не само агент за мен, той беше всичко. Все още ми липсва, на всички ни липсва."

Накрая Ибрахимович беше попитан за нещо, което е направил погрешно в кариерата си. "Не отидох в Арсенал. Не съм ходил на проби. Не, не, не разбирате, аз не правя проби. Аз съм най-добрият, другите да се шибат".