Нови обвинения, нови имена, отправени от Фабрицио Корона в рамките на разследването му на футболните залагания в Италия. След името на Николо Фаджоли от Ювентус, споменато за първи път през август, сега се появиха имената на Николо Дзаниоло и Сандро Тонали. Според неговите доклади двамата национали на Италия са залагали на някои от мачовете на своите отбори. Дори в един от случаите, този на Дзаниоло, докато е бил на пейката, по време на мач на Рома от Копа Италия. Това бяха думите на бившия крал на папараците в сряда: "Фаджоли не е единственият в Серия А. През следващите няколко седмици чрез моя уебсайт Dillinger News ще обявя втория замесен играч, който е много по-известен от Фаджоли и в момента играе в чужбина. Той не само е заложил, но и го е направил на собствения си отбор, докато е бил на пейката".

След това Корона пусна публикацията около 17:00 ч. И го направи на "Dillingernews", своята страница в Instagram. "Тонали и Дзаниоло заложиха! В 18:00 ч. първите доказателства за замесените футболисти. Дзаниоло дори го е направил, докато е бил на пейката по време на мач от Купата на Италия". През следващата седмица всички доказателства са документирани с аудиозаписи и имена".

Това е текстът. Около 16:00 ч. също така, чрез история в Instagram в личния си профил, Корона пише: "Полицията дойде да ме прибере от къщи. На път съм към квестурата в Милано". Към това той прилага и аудиозапис, в който се чуват откъси от разговора. Накрая, в следващата история, той дава да се разбере, че отива в полицейското управление като лице, информирано за фактите.

В момента Тонали и Дзаниоло са разпитвани от полицията докато са в базата Коверчано, където са на лагер с тима на Италия.